top of page
EL CELLER MAS DE MÓRA

Som un celler de recent creació que pertany a la DOP Costers del Segre i que es dedica a fer vins ecològics amb el raïm de les terres d'un dels nostres socis. Elaborem blancs, negres amb i sense criança i rosats amb un esperit totalment curós amb la terra, respectant les tradicions de la terra i un marcat accent manual que, juntament amb el clima i la terra d'aquesta zona de l'Urgell (Lleida) caracteritza els nostres vins.  El nostre celler només porta dos anys que es troba al mercat, tot i que el celler és legalitzat al juny de 2008, havent dedicat aquest temps a la planificació del celler i a elaborar els primers vins i la seva posterior promoció.  En aquests moments estem treballant molt fort per promocionar els nostres vins cap a l'exterior. Ja hem començat la primera prospecció de mercat al Brasil i en breu continuarem amb altres països de Latinoamèrica. També estem començant a mirar la possibilitat d'exportar a Alemanya i Suïssa i ja hem donat a provar els nostres caldos en alguns llocs d'aquestes zones tenint una molt bona acceptació per qualitat i per preu.

Som un celler petit però amb unes il·lusions enormes i amb un esperit de superació enorme. Sabem que és una empresa difícil en els moments que vivim, però el repte paga la pena. Si voleu fer un tast dels nostres vins, només teniu que contactar amb nosaltres a la pàgina "contacte" i sereu cordialment atesos. Descubriu aquesta Denominació d'Origen encara no prou coneguda però amb una vitalitat i uns productes que permeten creure en un gran futur als cellers de Costers del Segre. Benvinguts, sou a casa vostra!

COL·LABOREM AMB

Ameur Internacional és una empresa d'exportació que treballa diferents sectors empresarials entre el que es compta el sector vinícola promocionant cellers com el nostre a tots els països d'Amèrical del Sud i Centreamèrica

Amb el nom de "Vins del Riu Corb" ens hem agrupat els 9 cellers que formem part de la subzona de la Denominació d'Origen Protegida de Costers del Segre per tal d'aprofitar les espicifitats d'aquesta terra que ens marca profundament.

bottom of page